covid > 19, jelentkezési feltétel változás

Tisztelt túratársak, barátaink !

COVID > 19

A jelenlegi helyzetre tekintettel, a világméretű járvány és folyamatos terjedése miatt az utazási feltételek megváltoztak, szinte ellehetetlenedtek.

Az eddig befizetett előlegeket vagy jóváírtuk másik túrára vagy visszautaltuk, ahogy Te döntöttél.

Optimista hozzáállással, a május végére és a későbbi időpontokra kiírt túrákra úgy tekintünk hogy meg lesznek tartva és várjuk a jelentkezőket. Persze nem a „bátrak lesznek a hősi halottak” elv alapján. Felmérjük az aktuális helyzetet és a lehetőséget a túra biztonságos lebonyolításához.

Azzal a változással hogy a továbbiakban, míg a helyzet nem normalizálódik, addig a túra előlegét NEM szükséges átutalnod, NE utald át.

1.) jelentkezel a túrára , kitöltöd a jelentkezési űrlapot

2.) felírunk a jelentkezési listára

3.) a) amennyiben a helyzet stabilizálódik a túra megrendezése előtt, küldjük a számlát

3.) b) amennyiben a túrát nem tudjuk biztonságosan megrendezni, értesítjük a jelentkezőt hogy a túra elmarad.

Mit tegyek ha most szeretnék jelentkezni egy túrára?

A szokásos módon kitöltöd a jelentkezési űrlapot, figyelmen kívül hagyod a fizetési feltételekben írtat az előlegről. Mint ahogy írtuk, per-pillanat (amíg nem normalizálódik a helyzet) felfüggesztettük az előleg utalást, vagyis nem kell előleget fizetnie annak aki most jelentkezik motoros túrára. A piszkos anyagiakat csak akkor kell rendezni ha a túra biztonságosan megrendezésre kerülhet, a túra indulása előtt 25 – 30 nappal.

Mi történik ha a már bejelentkeztem egy túrára és az meghiúsult az aktuális helyzet miatt, és átutaltam az előleget?

Amennyiben a túra lemondására vagy elhalasztására kerül sor, eldöntheted hogy mi legyen az átutalt előleg sorsa. Visszatérítjük vagy jóváírjuk egy másik túrához.

Széles utat!

Vigyázzatok magatokra!