RÓLUNK

BEMUTATKOZÁS

Ismerje meg cégünket

Szenvedélyünk a motorozás, ami egyben a hobbink és a munkánk

Cégünk motoros túrák szervezésével és vezetésével foglalkozik, elsődlegesen a Balkán félsziget országaiban: Montenegróban, Horvátországban és Bosznia-Hercegovinában. Az útvonal, a látnivalók, a szállás és étkezés megszervezése, és nem utolsó sorban a társaság biztosítása a mi feladatunk. Sok motorosnak nincsen kivel elmenni egy több száz kilométeres motoros túrára, vagy éppen olyan a motoros társaság, hogy nincsen, aki magára vállalja a szervezést. Ezért vagyunk mi.

Lesznek nézelődős motoros túráink, de lesznek úgymond „Ágyúgolyó Futamok” is, ahol óvatosan , de megpróbáljuk kicsit megkoptatni a gumi peremét. Persze ezeken a gyorsabb túrákon is megnézzük a nevezetességeket, fényképezünk, stb. Élvezzük a motorozást, a közös hobbinkat.

Miért kezdtük el vállalkozásunkat?

Az egész motoros túra szezont Bosznia - Hercegovina, Montenegró, Szerbia, Horvátország és Albánia kanyargós hegyi útjain, tengerparti szerpentinjein töltenénk. Emiatt született meg az az ötlet, hogy motoros túrákat szervezzünk ezekben a térségekben. Első osztályú kanyargós utak, gyönyörű tájak várják az arra motorozót. A tengerpartra leérve pedig az Adria mellet motorozva élvezhetjük a feledhetetlen 8-as utat, vagy a Kotori-öbölből Zsabljak felé motorozva élvezzük a hihetetlen gyors kanyarokat. Motoros túráink során nemcsak motorozunk, hanem megismerkedhettek a helyi emberek legendás vendégszeretetével, ételkülönlegességeivel is. Ha tehetjük, úgynevezett etno- falvakban szállunk meg, ahol az autentikus szállás mellett (természetesen 2 ágyas szobák külön fürdőszobával és WC-vel), a térség étel és ital (😀) különlegességeit szolgálják fel a házigazdák. Motoros túráink kiindulópontja mindig az országhatárhoz közel eső város vagy egy útba eső benzinkút, amit előre egyeztetünk. Nyelvi, kommunikációs gondjaink a térség lakosaival nem lesznek, mivel a sors úgy hozta, hogy Szarajevóban, Bosznia-Hercegovina fővárosában végeztem el tanulmányaim. Ez által ismerem a várost és a helyi embereket is. Természetesen túravezető társaim is beszélik a helyi nyelvet.

Greengos S.R.O. alapitója:
Tóth Kása Róbert

Csapatunk

Rövid bemutató a csapatunk tagjairól

Tóth Kása Róbert

Tulajdonos, túraszervező - túravezető

Torma László

Túravezető

Túráink

Csatlakozzon hozzánk!