3 nap az Adrián

  • 2020.07.17. – 07.19.
  • Időtartam : 3 nap
  • Túra táv: cca. 1000 km.
  •  (A túraútvonal változtatásának jogát az időjárás, külső behatások és a mindenkori igények figyelembe vételével fenntartom!)

3 nap az Adrián

Összeállítottunk egy tartalmas 3 napos motoros túrát, amely a Kvarner öböl látványosságait foglalja magában.

Karlovacig autópályán motorozunk, majd letérünk egy kanyargós mellékútra, amely gyönyörű tájakon visz bennünket a tengerpart irányába. Átmotorozunk a Risnják nemzeti parkon. Felmotorozunk az Ucska nemzeti parkba és a Vojak kilátóból tudunk gyönyörködni a kilátásban az Adriai tengerre és az alattunk eltörpülő Abbáziában vagy belső Isztria vidékében. Bejárjuk Isztriát. Elmotorozunk Púlára, megnézzük a pulai arénát, a fórumot (római kori piactér) és a diadalívet. Megcsodáljuk Motovun városkát. Motorozunk a régió két legszebb szigetén Cresz és Krk szigetén. Megnézzük a Senji várat, és egy ókori római hidat. Motorozunk Krk és Cres szigeteken.

1. Nap: Nagykanizsa (Hu) – Krk sziget (Cro):

Napi táv cca.: 400 km

Nagykanizsai gyülekezőhelyünk után Zágráb, majd Karlovac irányában motorozunk. Károlyváros előtt letérünk az autópályáról és egy mellékúton folytatjuk utunkat, amely gyönyörű tájakkal kényeztet bennünket. Immár igazi hegyvidéki tájak kisérik utunkat, nem is csoda, hisz télen itt sípályák is üzemelnek. Áthajtunk a Risnjak nemzeti parkon. Szállásunk Krk szigetén lesz.

2. Nap: Krk sziget (Cro) - Krk sziget (Cro):

Napi táv cca.: 360 km

Motorozunk Krk-en, kompra szállunk és áthajózunk Cresz szigetre. Motorozunk Cresz – en és ismét kompra szállunk és áthajózunk Isztriára. Meglátogatjuk Púlát és nevezetességeit. Meglátogatjuk a varázslatos kisvárost, Motovunt. Felmotorozunk az Učka nemzeti parkba, a Vojak kilátóhoz. Szállásunk ismét Krk szigeten lesz.

3. Nap: Krk sziget (Cro) – Zágráb (Cro):

Napi táv cca.: 240 km

Finom reggelink után útra kelünk. Motorozunk a mesés 8-as úton, egészen Senjig, ahol egy szerpentin tetejéről csodás kilátás társaságában búcsút intünk az Adriai tengernek. Gyönyörű hegyvidéki tájakon haladunk tovább. Megnézzük és néhány fényképet is csinálunk a Horvátországban és Európa e részéban egyedülálló kétemeletes hídról, rajta a légionáriusok szobraival amit a még az ókori Rómaiak épitettek. A hangulatos híd alatt pedig egy kis vízesés kápráztat el bennünket és csalogat fényképezkedésre. Karlovac után autópályán folytatjuk utunkat. Motoros túránk, Zágrábnál, a Lucsko fizető kapu előtti benzinkúton ér véget.

Csomagjaink erre a túrára a következő árakon elérhetők:

Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel – 220€
Motoros utassal francia vagy 2 ágyas szobában – 390€
Motoros egyágyas szobában – 290€

Jelentkezem erre a túrára
Egyedül veszek részt a túrán
Utassal veszek részt a túrán
2 ágyas szobát igyényelek, megosztva valakivel
2 ágyas vagy francia ágyas szobát igényelek, utassal megosztva
1 ágyas szobát igényelek

Hogy találtál ránk?

Google
Facebook
Instagram
Ajánlás
Nem nyilatkozom

A túrára való jelentkezésem elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom az Általános utazási és Részvételi feltételeket.

Fizetési feltételek

Fizetési feltételek

- A jelentkezés napjától számitott 15 napon belül a résztvevő köteles a részvételi dij 20%-át befizetni mint előleget. Amenyiben ez nem történik meg ebben az esetben a túraszervező törli a jelentkezését és e-mailben értesiti a résztvevőt.

- A teljes összeget a túra indulása előtt 30 nappal köteles befizetni.