Isztria – Adria motoros túra

  • 2019.05.10. – 2019.05.12.
  • Időtartam : 3 nap
  • A túra távja: cca. 990 km.

Isztria – Adria motoros túra

Motoros kalandozásunk, ahol bejárjuk Istria belső vidékeit, az Ucska nemzeti parkot, a Risnjak nemzeti parkot és élvezzük a száguldást a méltán kedvelt Jadranska magistralán, a 8-as úton.

1.Nap: Nagykanizsa (Hu) – Starigrad (CRO):

Napi táv cca. : 415 km

A túra kiindulópontja Nagykanizsán lesz, a koradélelőtti órákban. Karlócáig autópályán haladunk, utánna letérünk egy élvezhető kanyarokkal tüzdeld útszakaszra. Mesés szerpentineken érkezünk Senj városában. Innen tovább haladva a legendás 8-as úton koptatjuk a gumik peremét Starigrád városáig ahol a szálláshelyünk is lesz.

2.Nap: Starigrad (CRO) – Rabac (CRO):

Napi táv cca. : 315 km

Reggeli után ismét az Adriai tenger partján motorozunk egészen Opátia városáig. Ott felkapaszkodunk az Ucska hegysére majd kanyargós mellékutakon elérünk Buzet városába. Onnan Motovun csodás városa felé tartunk majd Pazinon keresztül átmotorozva elérjük Rabacot a szálláshelyünk lesz.

3.Nap: Rabac (CRO) – Zágráb (CRO):

Napi táv cca. : 260 km

Indulás után a 66-os csodálatos iveit élvezzük melyet balról az Ucska ékesit, jobbról pedig az Adriai tenger. Igyekszünk elkerülni Rijeka forgalmát és a Risnjak nemzeti park felé haladunk a motorosok által élvezhető, lenyűgöző útszakaszon. Karlovacnál felhajtunk az autópályára, majd Zágráb előtti pihenőhelyen fejezzük be a túrát és innen már mindenki egyénileg folytatja az útját hazáig.

Csomagjaink erre a túrára a következő árakon elérhetők:

Motoros 2 ágyas szobában megosztva valakivel – 210€
Motoros utassal francia vagy 2 ágyas szobában – 360€
Motoros egyágyas szobában – 260€

Ezt a túrát lefutottuk, sajnos a jelentkezés már nem lehetséges!

Egyedül veszek részt a túrán
Utassal veszek részt a túrán
2 ágyas szobát igyényelek, megosztva valakivel
2 ágyas vagy francia ágyas szobát igényelek, utassal megosztva
1 ágyas szobát igényelek

A túrára való jelentkezésem elküldésével megerősítem, hogy elolvastam és elfogadom az Általános utazási és Részvételi feltételeket.